HOME | nieuws | Verbouwing Audi Martin Schilder richting de eindstreep

Verbouwing Audi Martin Schilder richting de eindstreep

Verbouw Audi, Seat, Skoda en occasioncentrum Martin Schilder

Gepubliceerd op

Afgelopen maanden heeft K_Dekker bouw & infra b.v. ver- en nieuwbouw werkzaamheden uitgevoerd voor een nieuwe Audi showroom en werkplaats voor de Martin Schilder Groep in Alkmaar. Sinds de laatste update is er veel veranderd en is de nieuwe vestiging van Audi Martin Schilder vrijdag 9 december opgeleverd.

Het pand is een nagenoeg energie neutrale vestiging en is daarmee de meest duurzame autoshowroom van Nederland. Het pand wordt vanaf heden gefaseerd in gebruik genomen en op 9 februari 2017 is de officiële opening van de nieuwe “Audi Experience”.

Vanaf januari 2017 mag K_Dekker ook starten met de ver- en nieuwbouw werkzaamheden bij het vorige Audi pand ten behoeve van de nieuwe Seat / Skoda showroom en kantoor. Deze zal medio april gereed zijn.

PROJECTINFORMATIE

Verbouw Audi, Seat, Skoda en occasioncentrum Martin Schilder

Alkmaar

Dankzij een gefaseerd plan van aanpak en slimme oplossingen om de bedrijfsvoering van Martin Schilder in Alkmaar probleemloos te laten doorgaan, bleek de inschrijving van K_Dekker het best aan te sluiten op de verwachtingen. Hoe in relatief korte tijd het bekende Alkmaarse garagebedrijf een duurzame metamorfose onderging.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.