HOME | nieuws | Eerste paal Kindcentrum Cornelis

Eerste paal Kindcentrum Cornelis

Nieuwbouw Kindcentrum Cornelis

Gepubliceerd op

Grote publieke belangstelling afgelopen vrijdag 15 oktober bij het startsein voor de nieuwbouw van Kindcentrum Cornelis. De belangrijkste belanghebbenden, de kinderen zelf, mochten onder toeziend oog van onze vaklieden, alle leerlingen en veel publiek hun prachtig versierde palen de grond in slaan. Het symbool voor deze mijlpaal: de bouw gaat van start!

Bewegend leren en een gezonde school stimuleren de ontwikkeling van het kinderbrein: mede vanuit deze gedachte is het kindcentrum Cornelis in Uitgeest ontworpen. Het gebouw wordt energieneutraal. K_Dekker gaat deze nieuwbouw in opdracht van onderwijsorganisatie Tabijn uitvoeren. Een veelzijdig project, waarbij alle disciplines aan bod komen. Eerst het bouwrijp maken, waarna de nieuwbouw van het kindcentrum volgt. Tot slot de terreininrichting die het project afmaken.

 

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw Kindcentrum Cornelis

Uitgeest

Bewegend leren en een gezonde school stimuleren de ontwikkeling van het kinderbrein: mede vanuit deze gedachte is het kindcentrum Cornelis in Uitgeest ontworpen. Het gebouw is energieneutraal gebouwd. K_Dekker heeft deze nieuwbouw in opdracht van onderwijsorganisatie Tabijn uitgevoerd. Een veelzijdig project, waarbij alle disciplines van K_Dekker aan bod kwamen: eerst het bouwrijp maken, waarna de nieuwbouw van het kindcentrum volgde. Tot slot de terreininrichting die het project afmaken.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.