HOME | NIEUWS | _INFRA | GRAAFWERKZAAMHEDEN UITBREIDING OPSTELTERREIN VOOR PRORAIL GESTART!

GRAAFWERKZAAMHEDEN UITBREIDING OPSTELTERREIN VOOR PRORAIL GESTART!

Realisatie onderbouw emplacement Westhaven Amsterdam

Gepubliceerd op

Onze hybride graafmachines zijn los: in het Westelijk Havengebied in Amsterdam is K_Dekker gestart met de werkzaamheden voor de uitbreiding van het opstelterrein -een parkeerplek voor reizigerswagons. In deze fase wordt er voorbelasting aangebracht zodat het spoor in de toekomst de gewenste zetting heeft.

Deze week wordt het integrale ontwerp ingediend bij ProRail voor de realisatie van grondwerk, de drainage én de diverse kunstwerken, waaronder een brug over het bestaande koelwaterkanaal en twee grote overkluizingen: bruggen over grote kabel- en leidingtracés.

Omleiding fietsers

Fietsers in dit gebied zullen de komende maanden een omleidingsroute moeten volgen. K_Dekker heeft samen met ProRail afgelopen periode een aantal keer in de vroege ochtend fietslampjes uitgedeeld op de route om deze omleiding kenbaar te maken bij de mensen die deze route gebruiken. Een zeer leuke actie, die goed werd ontvangen!

 

 

PROJECTINFORMATIE

Realisatie onderbouw emplacement Westhaven Amsterdam

Amsterdam

Met de gunning van de realisatie van de onderbouw voor het nieuwe emplacement Westhaven in Amsterdam voor ProRail kan K_Dekker optimaal gebruikmaken van zo’n beetje alle eigen disciplines in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Veelzijdige bouwers – dat gaat hier dus echt op.

 

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.