HOME | nieuws | Het dak op bij parkeergarage Ravel

Het dak op bij parkeergarage Ravel

Amsterdam

Gepubliceerd op

Aan de rand van de Zuidas in Amsterdam, waar K_Dekker parkeergarage Ravel realiseert onder de voetbalvelden van voetbalclub A.F.C., wordt hard gewerkt aan de afronding van de parkeergarage. We kunnen het dak op, de garage is wind- en waterdicht!
De parkeergarage met plaats voor ca. 300 auto’s is inmiddels helemaal dicht. Over het gehele oppervlakte van het dek is beton gestort en dakbedekking aangebracht. Momenteel wordt aan de afbouw van de parkeergarage gewerkt. Twee van de drie entreegebouwen zijn volledig gemetseld en ook de kozijnen, ramen en deuren zijn geplaatst. In het derde entreegebouw worden momenteel de betonnen prefab elementen geplaatst, die met steen strips beplakt zijn, zodat gebouw er als een eenheid uitziet. De trappen bij elke uitgang zijn ook geplaatst en er is gestart met het monteren van de lift in het hoofdentreegebouw.
De hellingbaan, waar auto’s de parkeergarage straks in- en uitrijden, is gemetseld. De laatste laag asfalt wordt aangebracht en de verkeerseilanden, waar de slagbomen op komen te staan, worden momenteel gestort.
In de parkeergarage, waar het na het dichten van het dek nu droog is, worden de laatste ondersteuningen verwijderd en de elektrische installaties aangesloten. Eén gedeelte van de garage wordt al verlicht met de armaturen die zijn opgehangen, daardoor is goed zichtbaar hoe groot de parkeergarage is!
De damwanden die geplaatst zijn voor het realiseren van de bak waar de parkeergarage in is gebouwd worden getrokken en de ruimte wordt opgevuld met zand. Aankomende week worden de boorpalen voor de hekwerken die langs een zijde van de garage worden gebouwd aangebracht, zodat het hekwerk geplaatst kan worden. Volgens planning wordt de parkeergarage begin 2018 in gebruik genomen.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.