HOME | nieuws | _INFRA | Materieel uitgebreid met nieuwe krachtpatser

Materieel uitgebreid met nieuwe krachtpatser

Aanleg vijf-in-één brug Elzenhagensingel

Gepubliceerd op

Vandaag een bijzondere dag voor ons familiebedrijf. Sinds het overlijden van aandeelhouder en ‘vader’ van het materieel Jan-Gerrit Dekker, is vandaag voor het eerst een nieuwe mobiele graafmachine geleverd. Extra bijzonder maakt het dat zijn zoon Robin het traject van de aanschaf van deze nieuwe mobiele graafmachine heeft begeleid. Aan Karin (vrouw van Jan-Gerrit) en kleinkinderen de eer om de sleutel aan machinist Ed Pijnen te overhandigen. Wij wensen Ed veel veilige en mooie werkuren op deze machine!

De nieuwe mobiele graafmachine is een Liebherr 918 en voldoet aan de nieuwste TIER5 emissienormen, waarmee hij de schoonste graafmachine is in deze categorie graafmachines. Met deze investering is bewust gewacht, omdat in 2020 deze nieuwste versie uitkwam en daarmee dus perfect past binnen de vooruitstrevendheid van K_Dekker op het gebied van duurzaamheid. De graafmachine zal multifunctioneel inzetbaar zijn wegens zijn vele mogelijkheden. Door de stempels wordt deze machine echt beschouwd als een echte krachtpatser die in het zware beton/hijs/grond werk zijn mannetje zal staan.

Met deze mobiele graafmachine maken wij ons materieelpark weer een stuk completer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze werkplaats en de voordelen van inzet van ons eigen materieel, neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie klik hier: WERKPLAATS & MATERIEEL

PROJECTINFORMATIE

Aanleg vijf-in-één brug Elzenhagensingel

Amsterdam

Het gebied rondom Station Noord van de Noord/Zuidlijn – Centrumgebied Amsterdam-Noord – wordt getransformeerd tot een nieuw stedelijk centrum met ongeveer 4.000 woningen en diverse voorzieningen. Het wordt een plek om te wonen, werken, winkelen en ontspannen. K_Dekker heeft in dit plan een betonnen brug met vijf verschillende brugdekken gerealiseerd die de nieuwe Purmerweg met de Elzenhagensingel verbindt.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.