HOME | nieuws | Natte, maar geslaagde Dag van de Bouw!

Natte, maar geslaagde Dag van de Bouw!

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Gepubliceerd op

Afgelopen zaterdag zijn voor één keer de bouwhekken opengezet voor publiek. In Zwanenburg heeft K_Dekker meegedaan met project “Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg” tijdens de landelijke “Dag van de Bouw”. De bouw is druk bezocht door nieuwsgierige omwonenden, collega’s en ook toekomstige gebruikers van het dorpshuis.

 

De belangstelling afgelopen zaterdag voor de vorderingen van de bouw, waren ondanks het slechte weer toch groot. Onze vaklieden hebben de bezoekers rondgeleid en laten zien wat waar komt, of zelfs waar zij straks komen te werken! Er waren bijvoorbeeld ook bezoekers die straks zelf in dit multifunctionele gebouw komen te werken. Denk bijvoorbeeld aan de beheerders van de bar, maar er was ook een groep van de Stichting Zonnebloem die zich hier straks vestigen. De reacties waren ook nog eens reuze enthousiast! De omwonenden gaven aan echt nooit overlast te ervaren, anderen vonden weer dat de bouw ook echt snel vordert! Al met al dus een geslaagde dag!

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Zwanenburg

Het nieuwe dorpshuis van Zwanenburg verenigt een aantal dorpse huizen onder een markant dak. K_Dekker heeft de nieuwbouw van het dorpshuis Hart van Zwanenburg, een multifunctioneel gebouw met onder meer sporthal, bibliotheek en bar gerealiseerd. Het dorpshuis is duurzaam gebouwd en is zeer energiezuinig.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.