HOME | nieuws | _INFRA | Verbinding maken met de bouwplaats

Verbinding maken met de bouwplaats

Amsterdam

Gepubliceerd op

Korte lijnen, snel schakelen, communiceren. Allemaal onderdelen die steeds belangrijker worden om een project tot een succes te maken. Om deze verbinding tussen de bouwplaats en kantoor te realiseren organiseren onze afdelings- of projectteams regelmatig vergaderingen op of bij een project. Op deze manier behoud je het contact met de bouwplaats medewerkers. Zij waarderen het als collega’s langskomen, simpelweg omdat ze trots zijn op wat ze gemaakt hebben en willen dit dus graag laten zien. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om te zien hoe een project vordert.

Afgelopen week heeft onze afdeling werkvoorbereiding hun periodieke afdelingsoverleg gehouden op het project ‘Ondergrondse sportzalen Vossius Gymnasium’ in Amsterdam. En daar hoort natuurlijk ook een rondleiding over dit bijzondere project bij!

Onder het bestaande schoolplein realiseert K_Dekker een ondergrondse sportruimte met kleedkamers en tribune en ook wordt er een serre aan het monumentale pand gebouwd. De bouw gaat hard, maar er wordt (ook in de aanstaande zomervakantie) nog hard doorgewerkt zodat de leerlingen van het Vossius Gymnasium de ruimte in het nieuwe schooljaar kunnen gebruiken. Aan de binnenkant wordt volop gewerkt aan de afbouw van alle ruimtes. Nadat alle grote materialen binnen staan wordt ook het laatste gat in het dak (hijsgat) komende week dicht gemaakt.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.