HOME | nieuws | Materieelpark nieuwe rupsgraafmachine rijker

Materieelpark nieuwe rupsgraafmachine rijker

Amsterdam

Gepubliceerd op

We hebben weer een mooie machine aan ons materieel mogen toevoegen. Afgelopen week is de nieuwe rupsgraafmachine van onze trouwe machinist Jan Kees Koomen afgeleverd. Jan Kees draait al 32 jaar op de machines van K_Dekker en mag nu in zijn hoogtijdagen nog een nieuwe machine besturen. De machine is een Liebherr 926 generatie 8 en van alle gemakken voorzien. Zit vol camera’s en kan hiermee met GPS worden bestuurd. Ook voldoet hij aan de nieuwste TIER5 emissienormen, waarmee deze graafmachine de schoonste in zijn klasse is. De aanschaf van deze machines past daarom goed bij de vooruitstrevende duurzaamheidsambities van K_Dekker.

De eer aan de drie aandeelhouders Martin Jonker, Karin Dekker en Klaas-Jan Dekker om de sleutels aan de trotse Jan Kees te overhandigen. “Mooi dat ik bij K_Dekker de kans krijg om deze mooie machine nog een aantal jaar te mogen besturen. Ik zal er nog veel werkplezier aan beleven”, aldus een enthousiaste Jan Kees. Wij wensen Jan Kees natuurlijk ook nog veel veilige en plezierige werkuren op deze machine!

Met deze rupsgraafmachine maken wij ons materieelpark weer een stuk completer. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen vanuit onze werkplaats en de voordelen van inzet van ons eigen materieel, neem gerust contact met ons op. Voor meer informatie klik hier: WERKPLAATS & MATERIEEL

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.