HOME | projecten | _INFRA | Herinrichting van de onbewaakte overgang (NABO)
PDF

Herinrichting van de onbewaakte overgang (NABO)

Enkhuizen

In Enkhuizen heeft K_Dekker de herinrichting van de onbewaakte overgang (NABO) op de Omgelegde Burgwal gerealiseerd. De overgang zelf gaat dicht. Er is een nieuw vlonderpad aangelegd, dat langs het talud en onder de spoorbrug boven het water loopt. Als betrokken aannemer zetten wij ons in voor de veiligheid van de lokale gemeenschap door het realiseren van dit alternatieve vlonderpad voor wandelaars en fietsers. Dit maakt het voor gebruikers veiliger om het spoor te kruisen en houdt het wandelgebied in tact.


Enkhuizen 26 april 2024 0 - 500.000 ProRail BV

Herinrichting van de onbewaakte overgang (NABO)

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever ProRail BV
Opleverdatum 26 april 2024
Gerealiseerd
Locatie Enkhuizen

De scope van het project omvatte ontwerpwerkzaamheden, het verkrijgen van benodigde vergunningen, en effectieve communicatie met omwonenden en stakeholders. Speciale aandacht werd besteed aan de invulling van bouwlogistiek, met name in geval van beperkte bouwplaatsruimte en werken vanaf het water. Daarnaast is de bestaande NABO door het K_Dekker gesaneerd als onderdeel van de algehele herontwikkeling.

Het project heeft tot doel de veiligheid te verbeteren en de infrastructuur te moderniseren, terwijl het de toegankelijkheid voor recreatief gebruik bevordert.