HOME | projecten | _INFRA | Realisatie Oeveruitbreiding NDSM-kade
PDF

Realisatie Oeveruitbreiding NDSM-kade

Amsterdam

De voormalige scheepswerf NDSM is getransformeerd tot modern woon-, werkgebied en culturele hotspot. Aan de pontkade, waar tevens de pont aanmeert, heeft K_Dekker een oeveruitbreiding gerealiseerd naast de pontsteiger NDSM.


Amsterdam 02 april 2021 0 - 500.000 Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau (IBA)
impressie NDSM-kade Gemeente Amsterdam

Realisatie Oeveruitbreiding NDSM-kade

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau (IBA)
Architect Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau (IBA)
Opleverdatum 02 april 2021
Gerealiseerd
Locatie Amsterdam

K_Dekker heeft twee steiger constructies gerealiseerd en de bestaande verhardingen aangepast. De NDSM-kade is een markante plek met uitzicht over het IJ.

Aan beide zijden van de pont heeft K_Dekker een steiger en een betonnen zitelement gemaakt. De maaiveldinrichting is opgebroken en vervolgens opnieuw ingericht en aangebracht.

Het betonwerk, grondwerk (inclusief sanering) en het aanbrengen van verlichting maakt het werk complex. De steiger is opgebouwd uit een fundering van betonpalen, kespen en hergebruikte damwandplanken. Tijdens de werkzaamheden is de pont ten alle tijden bereikbaar gebleven voor reizigers.

_Nieuws over dit project

Bouwbericht 2021

Ons nieuwste Bouwbericht is uit! In deze nieuwe editie nemen wij u mee in de veelzijdigheid van ons familiebedrijf. Innovatie, duurzaamheid, circulair bouwen, kleine en grote projecten, alles komt voo...
Lees verder

Oeveruitbreiding NDSM-kade gerealiseerd

Wat een timing! De terrassen mogen eindelijk weer open en het projectteam is precies op tijd klaar met de werkzaamheden bij de voormalige scheepswerf NDSM die wordt getransformeerd tot modern woon-, w...
Lees verder