HOME | projecten | _INFRA | Uitbreiding en herinrichting parkeerterrein Kiefteglop
PDF

Uitbreiding en herinrichting parkeerterrein Kiefteglop

Callantsoog

Uitbreiding van 220 naar 330 parkeerplaatsen op het terrein Kiefteglop vlakbij het strand in Callantsoog en herinrichting van het bestaande deel, terwijl minimaal een derde deel van het parkeerterrein steeds in gebruik moest blijven. Dat vereiste een gefaseerde en op de gebruikers gerichte aanpak.


Callantsoog 30 maart 2016 0 - 500.000 Gemeente Schagen

Uitbreiding en herinrichting parkeerterrein Kiefteglop

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Schagen
Architect Ebbelaar Engineering
Opleverdatum 30 maart 2016
Gerealiseerd
Locatie Callantsoog

In Callantsoog heeft K_Dekker parkeerterrein Kiefteglop vlak bij het strand opnieuw ingericht en uitgebreid. Vanwege de ligging vlakbij het strand moest het parkeerterrein tijdens het werk voor minimaal een derde deel gewoon gebruikt kunnen worden. Dat lukte.

In verschillende fases heeft K_Dekker 110 extra parkeerplaatsen aan de zuidzijde van het parkeerterrein gerealiseerd en het terrein heringericht. De bestaande 220 parkeerplaatsen en de rijbaan zijn opnieuw bestraat. Dat is mechanisch gedaan met het oog op de planning en om de stratenmakers minder te belasten.

Tegenvaller tijdens het werk was de vondst van asbest. Dat leidde tot enig oponthoud maar uiteindelijk niet tot vertraging: tijdens het paasweekend was het complete parkeerterrein weer beschikbaar.

_Nieuws over dit project

Meer ruimte op parkeerplaats Kiefteglop te Callantsoog

In november 2015 heeft K_Dekker bouw & infra b.v. opdracht gekregen van de Gemeente Schagen voor het project Herinrichting en uitbreiding parkeerterrein Kiefteglop. In verschillende fases heeft K_...
Lees verder