HOME | projecten | _INFRA | Vervangen Warmonderhekbrug
PDF

Vervangen Warmonderhekbrug

Warmond

In Warmond vervangt K_Dekker in bouwteam samen met HLTsamen en Nebest de Warmonderhekbrug. Deze brug moet vervangen worden omdat uit inspecties is gebleken dat de huidige brug nagenoeg aan het eind van de levensduur is en de veiligheid niet meer kan worden gegarandeerd.


Warmond 30 april 2022 1.500.000 - 5.000.000 Gemeente Teylingen
oude brug
oude brug

Vervangen Warmonderhekbrug

Omzet 1.500.000 - 5.000.000
Contractvorm Bouwteam
Opdrachtgever Gemeente Teylingen
Opleverdatum 30 april 2022
In realisatie
Locatie Warmond

In het weekend van 16 oktober hebben we in de aanloop op de sloop en vervanging van de Warmonderhekbrug de tijdelijke fiets-voetgangersbrug geplaatst en het kruispunt gereconstrueerd. Vanuit deze fasering is ruimte gemaakt om de vervanging van deze historische brug mogelijk te maken. De Warmonderhekbrug ligt over het water ‘Poelmeer’, op de grens met Oegstgeest, aan het eind van de Oranje Nassaulaan. Door het vervangen van de brug is de weg tussen Warmond en Oegstgeest afgesloten.

Behalve het slopen en opnieuw opbouwen van de brug komt er veel voorbereidend werk bij een project als dit kijken. Zo lopen er verschillende kabels en leidingen onder de brug door die we tijdelijk verleggen en weer deels terugplaatsen zodra de nieuwe brug er ligt. Voor al deze werkzaamheden moet de Oranje Nassaulaan geheel of gedeeltelijk worden afgesloten en worden dus omleidingsroutes ingesteld. De werkzaamheden duren tot het voorjaar 2022.

_Nieuws over dit project

Warmond en Oegstgeest zijn weer verbonden

De drukke verbinding tussen Oegstgeest en Warmond die door het vervangen van de Warmonderhekbrug langdurig buiten gebruik is, gaat niet onopgemerkt  voorbij. Dinsdag 24 mei is de brug eindelijk weer ...
Lees verder

Sinterklaasactie voor alle buren van projecten

De spanning op de werkvloer voor het Sinterklaas weekend begint te stijgen, iedereen is benieuwd of zij lief zijn geweest en ook nog iets van de lieve Sint krijgen. Op vele projecten van K_Dekker h...
Lees verder