HOME | nieuws | _INFRA | Bouwteamovereenkomst gemeente Zaanstad en K_Dekker

Bouwteamovereenkomst gemeente Zaanstad en K_Dekker

Vervangen twee bruggen Russische buurt

Gepubliceerd op

In de Russische Buurt te Zaanstad is uit onderzoek gebleken dat de bruggen 201 aan de Jasykoffstraat en 202 aan de Bustenburg niet meer geschikt zijn voor het beoogde gebruik. Om deze reden moeten de bruggen vervangen worden.
Op 1 mei jl. hebben Bob van Twisk, sectorhoofd Openbare Ruimte Gemeente Zaanstad, en Ron Oudeman, algemeen directeur K_Dekker bouw & infra b.v., een bouwteamovereenkomst getekend inzake de realisatie van “Bruggen Russische Buurt”. Met deze vorm van samenwerken tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is het mogelijk dat K_Dekker vroegtijdig in het ontwerpproces betrokken wordt en mee kan denken over de risico’s en verdeling daarvan. Na elke stap in het ontwerpproces worden de stukken door beide partijen bekeken.
Werken in een bouwteam is een specialiteit van K_Dekker. Het uiteindelijke doel van dit proces dat K_Dekker deze twee bruggen gaat realiseren.

PROJECTINFORMATIE

Vervangen twee bruggen Russische buurt

Zaandam

De bruggen aan de Jasykoffstraat en de Rustenburg in de Russische buurt in Zaandam bleken niet meer geschikt en moesten worden vervangen. K_Dekker voerde het werk uit in bouwteam. Bij dit project stond behoud van de historische omgeving centraal.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.