HOME | nieuws | Hoogste punt bereikt OBS Piet Hein

Hoogste punt bereikt OBS Piet Hein

Renovatie, uitbreiding en nieuwbouw OBS Piet Hein

Gepubliceerd op

Vanaf november is K_Dekker bouw & infra b.v. in opdracht van de gemeente Amstelveen bezig met de renovatie en uitbreiding van openbare basisschool Piet Hein, gelegen aan de Wibautlaan.

Om te kunnen voorzien in de hedendaagse behoeften in het onderwijs (bijvoorbeeld de toename van persoonlijke begeleiding van leerlingen) wordt de bestaande school compleet gerenoveerd en uitgebreid. De moderne school wordt voorzien van nieuwe installaties, een nieuw geïsoleerd pannendak, nieuwe kunststof kozijnen en nieuwe inrichtingen in lokalen en in de gymzaal.

Aan zowel de voor- als de achterzijde wordt een uitbreiding gerealiseerd. Aan de voorzijde van de school komen o.a. kleedkamers, een bibliotheek, bergingen, een personeelsruimte, werkplekken en een spreekkamer. Aan de achterzijde van de school komen nog eens vier nieuwe leslokalen, een technische ruimte en een nieuwe aula met tribune.

Afgelopen week is het hoogste punt van de nieuwbouw bereikt en dat mag gevierd worden! Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben de werknemers op de bouwplaats samen met de gemeente en toezichthouder Topos Fields hier bij stilgestaan en gevierd.

PROJECTINFORMATIE

Renovatie, uitbreiding en nieuwbouw OBS Piet Hein

Amstelveen

De openbare basisschool Piet Hein in Amstelveen is volledig gerenoveerd naar de huidige strenge normen die gelden voor schoolgebouwen, met name op vlak van ventilatie. Aan het oude schoolgebouw is ook een deel nieuw gebouwd, voor extra lokalen en kleedruimtes, kantine, kantoorruimte en dergelijke. Zelfs de gymzaal voldoet na een complete opknapbeurt aan de hedendaagse normen.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.