HOME | nieuws | _INFRA | Duurzaam onderhoudswerk in Noord-Holland

Duurzaam onderhoudswerk in Noord-Holland

Onderhoud kunstwerken HHNK (2016-2020) verlengd contract (2020-2024)

Gepubliceerd op

Onder het vierjarige onderhoudscontract (OMOP) voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), heeft K_Dekker talloze mooie projecten onder handen. Goed onderhoud is van grote waarde voor gebruikers en dus ook voor de opdrachtgevers. Renoveren en restaureren is bovendien een vak apart, het vraagt om een scherp oog voor detail en in het werk oplossingen bedenken die op voorhand niet konden worden voorzien. Hieronder twee van de vele mooie en speciale (onderhouds-) projecten die we voor het HHNK mogen uitvoeren, uitgelicht:

Vervangen burg Dirkshorn

In Dirkshorn aan de Notweg tussen het meertje van Dirkshorn en de ringvaart van Waarland in, grenst deze authentieke houten brug aan de Woudmeerroute. Een route van circa 10km. K_Dekker heeft deze loopbrug van c.a. 18m1 volledig vernieuwd inclusief de houten damwanden. In de eigen timmerfabriek in Krabbendam hebben de vaklieden een duplicaat geproduceerd.

Metselwerk herstel keermuur Enkhuizen

In Enkhuizen zijn we ook 150 meter (600m2) metselwerk aan het herstellen i.s.m. Grent metselwerken. De functionele kwaliteit van het voegwerk voldeed niet meer en de keermuur vertoonde veel gebarsten metselstenen. Deze keermuur was dan ook toe aan professionele aandacht van vaklieden.

 

PROJECTINFORMATIE

Onderhoud kunstwerken HHNK (2016-2020) verlengd contract (2020-2024)

Noord-Holland

Met elk jaar circa honderd klussen op locatie is het onderhoudscontract van K_Dekker met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier HHNK absoluut robuust. Logisch ook: met alleen al vierhonderd bruggen in beheer is onderhoud bij HHNK een halve dagtaak.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.