HOME | nieuws | _INFRA | Fietslampjes voor reizigers als dank voor begrip tijdens werkzaamheden station

Fietslampjes voor reizigers als dank voor begrip tijdens werkzaamheden station

Make-over monumentaal station Naarden-Bussum

Gepubliceerd op

Het monumentale station Naarden-Bussum krijgt een grondige make-over. K_Dekker werkt daar om het station toegankelijker te maken. Het gehele gebied rondom het station is ook flink aangepakt en K_Dekker was naast de bouwkundige en installatie technische werkzaamheden van het stationsgebouw ook verantwoordelijk voor infratechnische maaiveldinrichting rondom het monumentale stationsgebouw.

Gisterochtend deelde K_Dekker fietslichtjes uit aan de reizigers als dank voor hun begrip en medewerking tijdens de werkzaamheden. Veel positieve reacties ontvangen op deze actie en op de bijgevoegde flyer konden ze ook nog eens meer informatie vinden over de werkzaamheden op het station.

Het verbouwen van een station en deze weer up to date en functioneel maken naar de huidige maatstaven doen we vaker en het werken in reizigersgebied brengt altijd uitdagingen met zich mee. Maar dat we nu ook de hoogwaardige bouwkundige detaillering van het 100 jaar oude monumentale pand in de nieuwe elementen laten terugkomen maakt het extra speciaal! Het station dat we momenteel verbouwen is absoluut een pareltje!

Eind 2020 zal K_Dekker haar werkzaamheden afronden en is het station beter toegankelijk voor de reiziger!

PROJECTINFORMATIE

Make-over monumentaal station Naarden-Bussum

Bussum

Het monumentale station Naarden-Bussum heeft een grondige make-over gehad. K_Dekker heeft daar meegewerkt om het station beter toegankelijk te maken. Het gehele gebied rondom het station is ook flink aangepakt en K_Dekker was naast de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden van het stationsgebouw ook verantwoordelijk voor infra technische maaiveldinrichting rondom het monumentale stationsgebouw.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.