HOME | projecten | _INFRA | Onderhoud civiele kunstwerken & beweegbare objecten (OMOP)
PDF

Onderhoud civiele kunstwerken & beweegbare objecten (OMOP)

Amsterdam

In Amsterdam heeft K_Dekker een onderhoudscontract met 4 percelen (3 percelen -Centrum, Oost en West- en 1 perceel beweegbare objecten)  voor het onderhoud van civiele kunstwerken en beweegbare objecten. Dat gebeurt volgens een OMOP: Overeenkomst Met Open Posten. Het werk bestaat uit wel honderd klussen, die in aard en omvang enorm variëren. Van het reinigen van bruggen tot het herstellen van verzakte basaltglooiingen.


Amsterdam 5.000.000 - 10.000.000 Gemeente Amsterdam

Onderhoud civiele kunstwerken & beweegbare objecten (OMOP)

Omzet 5.000.000 - 10.000.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Amsterdam
In realisatie
Locatie Amsterdam

Sinds april 2017 werkt K_Dekker in de Amsterdamse stadsdelen Centrum, Oost, Nieuw-West en West op basis van een OMOP of raamovereenkomst. De aard van het werk is zeer gevarieerd en de omvang van de afzonderlijke klussen wisselt ook nogal. Rode draad is dat het in alle gevallen om civieltechnisch onderhoud gaat.

Grote variatie

De medewerkers van K_Dekker zijn dagelijks door de hele stad aan het werk. Dan weer bij een bruggetje tussen hoge flatgebouwen, dan weer midden op het Waterlooplein. Er wordt gemetseld, gevoegd, getimmerd en bestraat. Beton wordt gerepareerd of vervangen. Houten en stalen brugdelen, leuningen en beschoeiingen worden hersteld of er worden nieuwe onderdelen geplaatst. Geen dag is hetzelfde.

Wat ook speelt in Amsterdam: ontheffingen aanvragen. Veel werk gebeurt logischerwijs vanaf het water, maar boten mogen niet zomaar overal in de grachten liggen. Voor de planner een hele klus: flexibiliteit is absoluut een must, iedereen moet redelijk snel kunnen schakelen.

_Nieuws over dit project

Opknapbeurt voor hét icoon van Amsterdam

De Magere brug in Amsterdam ondergaat een opknapbeurt. K_Dekker heeft de afdekplanken van de ballastkist vervangen. De fraaie houten ophaalbrug is één van de beroemdste symbolen van Amsterdam. De pl...
Lees verder

Opknapbeurt voor Amsterdam

Amsterdam kennen ze bij K_Dekker ondertussen op hun duimpje. De afgelopen twee jaar realiseerde de aannemer ruim duizend kleine onderhoudsprojecten in de stad. Voor een opname pakken medewerkers de fi...
Lees verder