HOME | nieuws | Schooljaar van start in een vernieuwde school

Schooljaar van start in een vernieuwde school

Renovatie, uitbreiding en nieuwbouw OBS Piet Hein

Gepubliceerd op

Voor de leerlingen van de OBS Piet Hein in Amstelveen is het nieuwe schooljaar van start gegaan in een vernieuwd schoolgebouw.
K_Dekker heeft in opdracht van de Gemeente Amstelveen het oude pand van de OBS Piet Hein geheel vernieuwd om te kunnen voorzien in de hedendaagse behoeften in het onderwijs (bijvoorbeeld de toename van persoonlijke begeleiding van leerlingen). De bestaande school is compleet gerenoveerd en aan zowel de voor- als de achterzijde is een uitbreiding gerealiseerd voor o.a. nieuwe lokalen, een nieuwe aula met tribune, kleedkamers en een gymzaal.
Voor schooltijd opende Maaike Veeningen (wethouder onderwijs) samen met Frans Cornet (bestuurder) en Michel Houttuin (directeur) de vernieuwde school. Het resultaat mag er zijn en daar waren ook de leerlingen en ouders het mee eens. Een nieuw schooljaar kan toch niet beter beginnen?

PROJECTINFORMATIE

Renovatie, uitbreiding en nieuwbouw OBS Piet Hein

Amstelveen

De openbare basisschool Piet Hein in Amstelveen is volledig gerenoveerd naar de huidige strenge normen die gelden voor schoolgebouwen, met name op vlak van ventilatie. Aan het oude schoolgebouw is ook een deel nieuw gebouwd, voor extra lokalen en kleedruimtes, kantine, kantoorruimte en dergelijke. Zelfs de gymzaal voldoet na een complete opknapbeurt aan de hedendaagse normen.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.