HOME | projecten | _INFRA | Herstel kunstwerken gemeente Schagen
PDF

Herstel kunstwerken gemeente Schagen

Gemeente Schagen

K_Dekker heeft voor gemeente Schagen infra werkzaamheden uitgevoerd op verschillende locaties. De werkzaamheden werden uitgevoerd in Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Petten, Schagen en ’t Zand.


Gemeente Schagen 28 februari 2020 0 - 500.000 Gemeente Schagen

Herstel kunstwerken gemeente Schagen

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm RAW
Opdrachtgever Gemeente Schagen
Architect Antea Groep
Opleverdatum 28 februari 2020
Gerealiseerd
Locatie Gemeente Schagen
Tuitjenhorn en Warmenhuizen

K_Dekker heeft kunststof damwanden aangelegd bij vier bruggen. Waarvan één in Tuitjenhorn en drie in Warmenhuizen. Hier waren de bruggen tijdelijk verwijderd, zo hebben ze zo goed mogelijk de damwanden kunnen aanbrengen.

Petten, Schagen en ’t Zand

De vier stuwen die stonden in Petten, Schagen en ’t Zand. Deze waren nodig aan vervanging toe. Hierdoor was het wel noodzaak dat hier spoedig herstelwerkzaamheden werden uitgevoerd. Er zijn 3 stuwen vervangen en 1 is geheel verwijderd.]

Centrum van Schagen

In het centrum van Schagen heeft K_Dekker een gehele houten damwand met planken van 12m1 vervangen voor een stalen damwand. Eerst heeft K_Dekker de oude houten damwand geïnspecteerd en verwijderd. Vervolgens is er een stalen damwand voor teruggeplaatst. Hierbij is de stalen damwand esthetisch voorzien van een houten damwand aan de voorzijde om de authentieke look te behouden. Het leuningwerk is opnieuw gecoat en divers metselwerk is hersteld. Doordat deze werkzaamheden in het centrum werden uitgevoerd, was er beperkt ruimte voor materieel, materiaal en uitvoering.

_Nieuws over dit project

Tulpen voor de buren van onze projecten!

Vandaag hebben we weer veel mensen blij gemaakt. Na onze geslaagde actie met de aspergepakketten voor onze medewerkers, waren nu de buren van veel van onze projecten aan de beurt. We hebben ze allemaa...
Lees verder