Grote vrachtwagens die af en aan langs denderen. Een omleiding op de route naar het werk. Of een trein gemist door een onverwachte omlooproute. Allemaal zaken waar u niet blij van wordt als u ermee te maken krijgt. Bij K_Dekker begrijpen we dit en proberen we er alles aan te doen om zulke ergernissen tot een minimum te beperken. Helemaal zonder overlast bouwen gaat helaas niet lukken, maar we proberen zoveel mogelijk onverwachte verrassingen te voorkomen door u zo goed mogelijk te informeren.

Bovendien kijken we vooraf goed naar de omgeving. Waar rijden we langs met materieel? Is het wel nodig de weg volledig af te sluiten? Kunnen we misschien trillingvrij heien? Zo beperken we al veel (onnodige) overlast. Waar nodig organiseren we informatiebijeenkomsten voor de omwonenden. Tijdens de werkzaamheden informeren we de omgeving ook over bijvoorbeeld wegafsluitingen of geluidsoverlast middels omgevingsberichten. Zo kunnen bewoners en bedrijven daarop anticiperen, we hebben gemerkt dat ze dat prettig vinden.

Wilt u ook geïnformeerd worden over de werkzaamheden in de omgeving waar u woont of werkt? Wij sturen regelmatig updates over onderstaande projecten. Meld u aan om een project te volgen, dan bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwsontwikkelingen!

Heeft u een vraag over een project dat hier niet tussen staat? Stel deze dan via het reactieformulier onder aan deze pagina.

Meer weten? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.