HOME | projecten | _INFRA | Bouw- & woonrijp maken woonwijk Oosterdijk Dirkshorn
PDF

Bouw- & woonrijp maken woonwijk Oosterdijk Dirkshorn

Dirkshorn

Ten zuiden van het dorpscentrum van Dirkshorn wordt een woningbouwlocatie met 21 kavels voor vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen worden door de kopers zelf naar eigen inzicht en in eigen opdracht gebouwd, maar K_Dekker gaat dit stuk grond bouwrijp maken en een ‘groen’ geluidsscherm aanleggen. Als de woningen gereed zijn, maakt K_Dekker de nieuwe woonwijk ook woonrijp.


Dirkshorn 01 oktober 2022 500.000 - 1.500.000 H3 landelijk Vastgoed

Bouw- & woonrijp maken woonwijk Oosterdijk Dirkshorn

Omzet 500.000 - 1.500.000
Contractvorm UAV-GC
Opdrachtgever H3 landelijk Vastgoed
Architect Prommenz Survey Solutions BV Cor Achterberg
Opleverdatum 01 oktober 2022
In realisatie
Locatie Dirkshorn

Het ruim 10.000 vierkante meter grote terrein huisvest straks een complete woonwijk. Het bouw- & woonrijp bestaat met name uit het opschonen van het terrein: afgraven van de grond, verwijderen van begroeiing en andere regulieren werkzaamheden die er bij komen kijken. Verder zal K_Dekker het complete terrein profileren en de rioleringen inclusief de aansluitingen naar de geplande huizen aanleggen.

Geluidsscherm

De woonwijk ligt dicht langs de provinciale weg N245. Om geluidshinder van verkeer op deze weg te voorkomen wordt langs de wijk een geluidsscherm van 150 meter lang aangelegd. Deze ‘groene’ geluidswal krijgt een natuurlijke uitstraling.

_Blijf op de hoogte

_Vraag, nieuwsbrief of berichtgeving?

Stel gewoon een vraag middels het formulier hieronder. Of vink ook de checkbox aan genaamd omgevingsberichten dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen maar ook van eventuele overlast die u in de buurt van dit project kunt verwachten. Handig toch!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.